HTML

Egy Lődörgő Hollandi Elmélkedései

Utazás, evés, ivás meg mindenféle dolog, amivel az ember az élete során találkozik...

Friss topikok

Linkblog

2007.05.26. 18:42 Lődörgő Hollandi

Még pár tipp meg néhány fotó

Nem jártam erre pár napja, de gondolom nem ezért fogok lemaradni a Pulitzer díjról...

A dolog lényege az, hogy még hetekig nem megyek sehová, így az élet is kissé egyhangú.  Sebaj.  Előszöris egy próbálkozás.  Állítólag ha bemásolok ide pár sort, akkor látszani fog itt a blogomon pár fénykép amit a "DeviantArt"-ra töltöttem fel manapság...



Nem, nem működik... na nem technikailag, hamen a kis aljasok csak akkor engedik a saját képeimet reklámozni, ha előfizetek!  Mindegy, addig reklámozzuk őket!  Egyébként ez a www.deviantart tényleg egy szép website.

No mindegy.  Még pár tipp a repterekről.   Ott tartottunk, hogy megvan a beszállókártyánk, amit jól eltettünk.  Mielőtt azonban átmennénk az útlevél vizsgálaton érdemes elgondolkodni, hogy mennyi időnk is van hátra a boarding time-ig, meg hogy melyik országban is vagyunk.  A dolgog lényege az, hogy ha sok időnk van, akkor érdemes lehet inkább kint leülni, mint az útlevél ellenőrzés után a váróban.  Az ok egyszerű: előfordulhat, hogy ugynaz a kévé/kóla/sör bent ötször annyiba kerül.  Nem lehetetlen, hogy az utolsó ajándékokat is kint érdemes megvenni, mert bár bent "duty free" cuccokat árulnak, azok általában drágábbak mint az utcán.   (Ugye a turista elfelejtett valami ajándékot, visszamenni már nem tud, ez az utolsó lehetősége a vásárlásra, miért ne fosszuk ki?)

Szóval utoljára még gondolkodjunk el, megvan-e mindenünk, kipakoltuk e a bicskát, egyéb szerszámot a kézipoggyászból.  (Ha nem, akkor szerezzünk valahonnan egy papírdobozt, tegyük bele és adjuk fel utólag.  Még ez is jobb, mintha bent dobatnák ki velünk a kukába.)  Intézzük el a bevásárlásokat igyunk még egy utolsó olcsó kólát majd menjünk át a z utlevél vizsgálaton.


Na, legközelebb majd innen folytatom, hogy mi is a teendő, ha már bent vagyunk! (Nem úgy bent, perverz gondolatok!!!)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lodorgo.blog.hu/api/trackback/id/tr9987517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása